تولید ماهی قزل آلا (قسمت 2) - دریافت و ضدعفونی کردن تخمها

تخمهای قزل آلا در ظروف حمل و نقل "بر روی یخ" به مزرعه خواهند رسید. مقدار کمی یخ به جای آب، برای تنظیم رطوبت و سرمای تخمها در طول مدت نقل و انتقال استفاده میشود. گام نخست به محض دریافت تخمها هم دماکردن آنهاست تا به تدریج به دمای انکوباسیون برای تبدیل تخمها به لارو برسندکه بیش از 30 دقیقه تا یک ساعت طول میکشد. در طول حمل و نقل و جابجایی، تخمها مقداری آب و همچنین رطوبت از دست میدهند. برای انجام این کار ابتدا درجه حرارت تخمها در ظروف حمل و نقل اندازهگیری میشود. سطل تمیز یا ظرف دیگری با آب[...]

مشاهده مطلب →
تولید ماهی قزل آلا (قسمت 1) - انتقال تخم و نوزاد ماهی

تولید ماهی قزل آلا (قسمت 1) - انتقال تخم و نوزاد ماهی

در تولید تجاری ماهی قزل آلا و سایر ماهی های آزاد در ایالات متحده، تخمها معمولا در مزارع ماهی مولد تولید شده که از مزارعی که ماهی (پرواری) برای تولید غذا و استفاده از گوشت استفاده می شود جدا است. تولید با کیفیت خوب، تخم های عاری از بیماری فعالیتی تخصصی است که به درجه ی بالایی از مهارت و مدیریت نیاز دارد.اغلب تخمهای استفاده شده در تولید تجاری ماهی قزل الا، در جنوب شرقی ایالات متحده، در شمال غربی اقیانوس آرام تولید شده است. معمولاً تخم های ماهی قزل الا هنگامی حمل میشوند که به مرحله "چشمزد[...]

مشاهده مطلب →
    جستجو
    برچسب ها