تولید ماهی قزل آلا (قسمت 1) - انتقال تخم و نوزاد ماهی


نوشته شده در تاریخ 2018-07-10 ساعت 00:00


تولید ماهی قزل آلا (قسمت 1) - انتقال تخم و نوزاد ماهی

در تولید تجاری ماهی قزل آلا و سایر ماهی های آزاد در ایالات متحده، تخمها معمولا در مزارع ماهی مولد تولید شده که از مزارعی که ماهی (پرواری) برای تولید غذا و استفاده از گوشت استفاده می شود جدا است. تولید با کیفیت خوب، تخم های عاری از بیماری فعالیتی تخصصی است که به درجه ی بالایی از مهارت و مدیریت نیاز دارد.اغلب تخمهای استفاده شده در تولید تجاری ماهی قزل الا، در جنوب شرقی ایالات متحده، در شمال غربی اقیانوس آرام تولید شده است. معمولاً تخم های ماهی قزل الا هنگامی حمل میشوند که به مرحله "چشمزده" رسیده اند که بیش از نصف دوره نهفتگی (کمون) طی شده باشد.

مدت انکوباسیون به دمای آب بستگی دارد. دردمای 55 درجه فارنهایت (حدود 13 درجه سانتیگراد) تخمهای ماهی قزل الای رنگین کمان حدود 3هفته بعد از لقاح بین 4 تا 7 روز به تخمهای "چشمزده" تبدیل میشوند؛ در 45 درجه فارنهایت (حدود 8 درجه سانتیگراد) حدوداً 7 هفته پس از لقاح، تخمها "چشمزده" خواهند شد.

 


برچسب ها:تولید ماهی قزل الاتخم ماهی قزل الاتکثیر ماهی قزل الانوزاد ماهی قزل الا

ارسال نظر:
جستجو
برچسب ها